Preus i reserves

AQUESTA TEMPORADA NO CENTRALITZAREM LES RESERVES DELS ALLOTJAMENTS

En l’actualitat no centralitzem les reserves dels allotjaments però sí que oferim una sèrie de productes i serveis que detallem a continuació. La compra dels següents productes es deixarà preparada al primer establiment en el que us allotgeu perquè en pugueu disposar des del primer dia.

Preus

Mapa Ruta 3 Valls 9€

En aquest mapa hi trobareu marcada la ruta principal així com totes les variants. D’altra banda, també s’ha fet un exhaustiu treball de camp incloent-hi tota la xarxa de camins existent, i amb un apartat especial d’una selecció d’altres 20 itineraris amb la seva fitxa tècnica. Aquest és un mapa molt útil per a tot excursionista que visiti la zona.

Llibre de Ruta 10€

Document imprescindible per fer el seguiment de la ruta i no perdre’n detall dels valors culturals i  naturals de la mateixa.

Samarreta Ruta 3 Valls 10€

Samarreta de fibra tècnica en un sol color, ideal com a record.

Tarja de pas Ruta 3 Valls 2€

Tarja per poder segellar el pas per cada allotjament de les diferents etapes.

Servei de guia de muntanya 180€/dia i grup

La Ruta 3 Valls posa a la teva disposició un servei de guies de muntanya amb titulació oficial i grans coneixedors de la zona, per a que no t’hagis de preocupar pel seguiment i interpretació de l’itinerari. El preu és per dia i per a un grup de 4 a 10 persones. Per a grups petits de 1 a 4 persones el preu serà de 150€/dia. La contractació de guia inclou l’assegurança d’accidents i RC. Si vols compartir guia pots apuntar-te a les dates previstes per fer un grup. Es pot escollir entre contractar dies per separat o tota la ruta. Amb la ruta guiada oferim el servei de transport d’equipatge a concretar amb cada grup en funció del número de maletes.

Transport d’equipatge i servei de taxi

Aquesta temporada no oferim el transport d’equipatge si no és en la modalitat de la ruta guiada. Pots demana pressupost directament als serveis de taxi de la comarca. D’altra banda, si algú del grup està indisposat o fa mal temps podeu contractar un taxi perquè us porti al següent allotjament.

www.taxipontdesuert.com

Com contractar?

  1. Escriviu-nos a través de la pàgina de contacte o per correu electrònic, especificant els productes i serveis que desitgeu.
  2. Un cop confirmada la disponibilitat procedireu a la formalització de la reserva fent el pagament per transferència bancària.

Condicions

  • Les reserves als allotjaments les farà cada grup directament a cada allotjament, pel que ruta3valls.com no tindrà cap responsabilitat en la gestió de les mateixes.
  • El preu dels allotjaments s’abonarà directament a cada l’establiment. Els preus inclosos en aquesta web són només orientatius, pel que es recomana demanar aquesta informació a cada establiment en el moment de fer la reserva.
  • El servei de guia de muntanya es pagarà per transferència bancària i es trobarà amb el grup cada matí a l’allotjament seleccionat.
  • Els diferents materials de la Ruta 3 Valls, mapa, llibre de ruta, samarreta i tarja de pas, es pagaran per transferència bancària i es deixaran preparats al primer allotjament.
  • En el cas d’anul·lar la reserva dins dels 30 dies previs i abans dels 10 dies de l’inici de la Ruta, es procedirà a la devolució del 50% de la inscripció. En cas d’anul·lar dins els 10 dies previs es perdrà la totalitat de la reserva.
  • La travessa de la Ruta 3 Valls discorre per paratges d’extraordinària bellesa molts d’ells protegits pel que el participant es compromet a respectar l’entorn, així com de tenir cura de les finques privades i l’activitat ramadera i agrícola.
  • La confirmació de la reserva suposa l’acceptació de tots els punts anteriors.

 

Segueix-nos a:

© Free Flocks Muntanya i Esquí, S.L., 2021 - Nota legal

Un altre web de Jambuling
Gestionat amb WordPress