Reserves

AQUESTA TEMPORADA NO CENTRALITZAREM LES RESERVES DELS ALLOTJAMENTS

ELS SERVEIS I  PREUS ESTAN PENDENTS DE REVISIÓ

Preus

Forfet Complet 39€
El Forfet inclou el llibre exclusiu de seguiment de la Ruta 3 Valls, el mapa oficial de la Ruta 3 Valls de la Editorial Piolet, la gestió de la reserva unificada dels allotjaments, la targeta de pas per sellejar en els allotjaments, el track oficial pel teu gps i la samarreta exclusiva de la Ruta 3 Valls.

Forfet Bàsic 28€

El Forfet Bàsic inclou la gestió de la reserva unificada dels allotjaments, la targeta de pas per sellejar en els allotjaments, el track oficial pel teu gps i la samarreta exclusiva de la Ruta 3 Valls.

Allotjament a partir de €/travessa (3 nits en MP)
Pots escollir l’allotjament que més t’agradi, nosaltres ens adaptem a les teves necessitats, si necessites més informació pots demanar-la a través de l’apartat de contacte, i si simplement vols afegir una observació, indica-ho a l’apartat de comentaris del formulari de reserva. Els preus són per participant i pel total de la travessa. Preus allotjaments aquí

Guia de muntanya 180€

La Ruta 3 Valls posa a la teva disposició un servei de guies de muntanya amb titulació oficial i grans coneixedors de la zona, per a que no t’hagis de preocupar pel seguiment i interpretació de l’itinerari. El preu és per dia i per a un grup de 4 a 10 persones. La contractació de guia inclou l’assegurança d’accidents i RC. Si vols compartir guia pots apuntar-te a les dates previstes per fer un grup.

Transport d’equipatge 75€
Et portem una bossa de màxim 10kg d’un allotjament a un altre perquè puguis realitzar la travessa amb més comoditat. El preu és per persona/ruta de 4 dies i efectiu a partir de 2 pax. El transport d’equipatge per a la ruta en 5 dies és de 80€. Els grups a partir de 4 o més bosses/participants gaudiran d’un 20% de descompte.

Condicions

LA RUTA 3 VALLS només es pot realitzar amb reserva prèvia efectuada des de la web ruta3valls.com.

Per fer efectiva la reserva s’ha d’omplir i enviar el formulari de l’apartat reserves de la web ruta3valls.com, esperar la confirmació de disponibilitat i fer efectiu mitjançant ingrés bancari la quantitat corresponent al forfet i el transport d’equipatge si fos el cas, dins dels 10 dies posteriors a la confirmació de disponibilitat, un cop passat aquest temps, si no s’ha fet l’ ingrés es perdrà la plaça assignada.

El preu dels allotjaments s’abonarà directament a l’establiment. L’organització de LA RUTA 3 VALLS gestiona els allotjaments perquè no t’hagis de preocupar de res, però no suposa cap càrrec en els mateixos, ni es queda cap comissió.

El servei de transport d’equipatge i de guia de muntanya es pagarà com a mínim 10 dies abans de l’inici de la Ruta.

Si una reserva s’anul·la fins a 30 dies abans de l’inici de la Ruta, es tornarà l’import íntegre.

En el cas d’anul·lar la reserva dins dels 30 dies previs i abans dels 10 dies de l’inici de la Ruta, es procedirà a la devolució del 50% de la inscripció. En cas d’anul·lar dins els 10 dies previs es perdrà la totalitat de la reserva.

La travessa de la Ruta 3 Valls discorre per paratges d’extraordinària bellesa molts d’ells protegits pel que el participant es compromet a respectar l’entorn, així com de tenir cura de les finques privades i l’activitat ramadera i agrícola.

La confirmació de la reserva suposa l’acceptació de tots els punts anteriors.

Formulari de reserva

Participants


Dades personalsModalitatsAllotjaments

Anomena els establiments on et vols allotjar per ordre de prioritat i en quin règim (MP=Mitja pensió; PC=Pensió complerta inclou pícnic)
Serveis
Transport d’equipatge

Servei de guia de muntanya

AltresSegueix-nos a:

© Free Flocks Muntanya i Esquí, S.L., 2021 - Nota legal

Un altre web de Jambuling
Gestionat amb WordPress